Moleculaire Waterstof

voor Sportmensen & Topatleten

Studies met atleten en sporters tonen aan dat water verrijkt met Moleculaire Waterstof ( H2 ) de sportprestaties, het herstel en de gezondheid verbeteren.

Moleculaire Waterstof

voor Sporters en Atleten

  Atletische voordelen van het drinken van waterstofverrijkt water
  Moleculaire Waterstof verlaagt het melkzuurniveau
  Ondersteunt mitochondriale ATP-productie
  Ondersteunt mitochondriaal membraanpotentieel
  Ondersteunt een sneller herstel
  Kan vroege vermoeidheid voorkomen
  Kan micro-verwonding voorkomen
  Kan ROS-gerelateerde overtraining voorkomen
  Helpt verwondingen aan zacht weefsel te voorkomen
  Heeft een neuro-protectieve werking
  Helpt bij het verminderen van overmatige oxidatieve stress
  Ondersteunt de cognitieve functie
  Voorkomt voortijdige celdood

Klinische studies onderbouwen de voordelen van het drinken van waterstofverrijkt water. Studies met atleten tonen aan dat met moleculaire waterstofsuppletie verrijkt water de sportprestaties, het herstel en de gezondheid verbetert.

Drink Moleculaire Waterstof en verrijk uw leven!

Hoe werkt het!

Moleculaire Waterstof Sport 3px
De energievaluta van onze biljoenen cellen heet ATP (Adenosine Triphosphate). Vrijwel al het voedsel dat we eten en alle zuurstof die we inademen, wordt gebruikt om deze ATP-moleculen te maken, zodat we over genoeg energie kunnen beschikken. Atleten hebben bijna 200 pond ATP per dag nodig !!! De meeste ATP wordt geproduceerd in onze mitochondria, die bekend staan ​​als de energiefabriekjes van de cel. Het is bekend dat 2-4% van alle zuurstof die we consumeren, verandert in giftige vrije radicalen, die de mitochondriën kunnen beschadigen. Dit gegeven is belangrijk voor sporters/atleten die veel meer zuurstof ademen dan sedentaire personen. Bovendien neemt het percentage vrije radicalen waarschijnlijk toe tijdens een hoge trainingsintensiteit.
Moleculaire Waterstof Sport 3px
Lees meer...

Als de mitochondriën gecompromitteerd raken door de aanmaak en het vrijkomen van miljoenen vrije radicalen, zullen ze niet in staat zijn de benodigde ATP-productie(snelheid) die voor inspanning, prestatie en herstel nodig is te behouden. Dit zorgt ervoor dat het lichaam glycolyse gebruikt vanwege zijn hoge ATP-behoeften. Wanneer dit gebeurt, wordt er meer lactaat (melkzuur) geproduceerd, wat betekent dat vermoeidheid sneller optreedt. Dus vrije radicalen zijn niet alleen gekoppeld aan ziekten zoals kanker en neurologische ziekten, maar ook aan vermoeidheid, spierbeschadiging en langzaam herstel.

Sport herstel

 

Waterstof verrijkt water kan zeer behulpzaam zijn bij het verhogen van de sportieve prestaties, het herstel en de gezondheid. Moleculaire Waterstof, de oorspronkelijke antioxidant, is het kleinste molecuul in het universum (90 keer kleiner dan vitamine C, zelfs kleiner dan zuurstof), hierdoor kan het snel door het celmembraan heen en in de mitochondriën diffunderen, daar kan het vervolgens helpen de schadelijke radicalen te neutraliseren en/of op te ruimen.
Moleculaire Waterstof Sport 3px
Lees meer...

Dit is de reden waarom studies bij sportes en atleten laten zien dat suppletie met moleculaire waterstof de bloedlactaat (melkzuur) niveaus kan verlagen. Molecular Hydrogen verbetert simpelweg de energieproductie (ATP) van de mitochondriën. De onderzoeken tonen verminderde vermoeidheid en spierbeschadiging aan, wat de voordelen en kracht van H2 voor atleten en sportprestaties onderbouwt. Er zijn zelfs studies die aantonen dat waterstof niet alleen de ATP-productie verhoogt, maar ook mitochondriale biogenese (dat wil zeggen meer energieproducerende mitochondriën) kan induceren!

(H²) Moleculaire Waterstof

Voor Sportmensen & Topatleten

Klik op de knop om naar onze beveiligde online webwinkel te gaan.

Bestel Hier